نعناع به ویژه نعناع فلفلی می تواند به عنوان مسکن و ضد اسپاسم معده عمل کند. بنابراین می تواند برای تقویت فعالیت گوارشی و تسکین حس تهوع مفید باشد. راه های مختلفی برای استفاده از نعناع وجود دارد، سریع و آسان و راحت حتی در عصر بعد از یک روز پر استرس:
چای نعنا؛
چای گیاهی عرق نعنا کاسنی با لیمو یا زنجبیل (یکی دیگر از متحدان هضم ما)؛
نوشیدنی های غیر الکلی ساخته شده از نعناع و میوه؛
حس طراوت دلپذیری به آن می دهد، بنابراین می توان از آن برای طعم دادن به غذاهای مختلف به خصوص در تابستان استفاده کرد.
شیرین بیان یک کمک ارزشمند، شاید کمی غیرمنتظره، برای هضم غذا است. از عصاره آن برای شیرین کردن بسیاری از غذاها استفاده می شود، اما شیرین بیان نیز یک ریشه دارویی بسیار محبوب است. در واقع سرشار از ویتامین های B و ویتامین E است، حاوی عناصری مانند آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، روی و حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری (به عنوان مثال بتاکاروتن و فنل) است. با توجه به عناصر بسیار، به راحتی می توان فهمید که چرا شیرین بیان برای تسکین بسیاری از بیماری ها، از جمله بیماری های گوارشی، استفاده می شود. خواص زیادی دارد:
آنتی اکسیدان؛
آنتی باکتریال؛
ضد التهاب؛
حرکت روده را تنظیم می کند (ممکن است در برابر یبوست کمک کند).
برای کاهش مشکلات گوارشی، نوشیدن یک فنجان چای هضم کننده شیرین بیان در روز (شاید غنی شده با بابونه و نعناع) یا جویدن یک چوب شیرین بیان هر از گاهی کافی باشد. بدون اینکه فراموش کنیم که عصاره آن نیز یافت می شود، بلکه در آب نبات یا پودر برای طعم دادن به دسرها و نوشیدنی ها نیز یافت می شود.