امروزه مردم به ارزش غذایی که می خورند بیشتر اهمیت می دهند و سعی می کنند که غذای درست شده دارای ارزش غذایی بالایی نیز باشد، قارچ صدفی کبابی از جمله غذاهایی است که بسیار مورد پسند واقع شده است و به همین علت قیمت خرید و فروش این قارچ بسیار برای آشپزها و کسانی که به آشپزی علاقه دارند، مهم است.
قارچ صدفی یکی از راحت ترین انواع قارچ برای پرورش می باشد که در طبیعت نیز به راحتی یافت می گردد و می توان به راحتی از مزایای عالی این مدل قارچ در برنامه غذایی خود استفاده کنیم و باید گفت که این قارچ بیشتر در نواحی با آب و هوای معتدل و گرمسیری یافت می شوند و منبع عالی از ویتامین دی هستند که سرشار از ویتامین ث، کلسیم، پتاسیم، آهن، آنتی اکسیدان و غیره هستند و قارچ صدفی به علت دارا بودن بافتی لطیف و عطر و طعم ملایم شبیه گوشت است و به همین دلیل گیاه خواران در برنامه غذایی خود زیاد از این مدل قارچ استفاده می کنند و این قارچ دارای یک کلاهک پهن و نازک می باشد که رنگ این کلاهک بسیار متنوع است و شامل رنگهای سفید، خاکستری، صورتی و قهوه ای می باشد.
قارچ صدفی به راحتی آب را جذب خود کرده و علت آن بافت اسفنجی قارچ می باشد پس بهتر است برای تمیز کردن این قارچ از یک حوله کاغذی خشک استفاده کنید و از این قارچ در سالادها به صورت خام یا کبابی در کنار غذاهای دیگر و یا سرخ و برشته شده استفاده می کنند و همان گونه که قبلا گفته شد این قارچ به علت دارا بودن ویتامین دی برای تقویت سیستم ایمنی به خصوص در این دوران کرونا که مساله بسیار مهم تقویت بدن است، بسیار پیشنهاد خوبی برای برنامه غذایی می باشد و نقش ویتامین دی برای جلوگیری از بیماریهای خود ایمنی در بدن مانند
قارچ صدفی کبابی
همیشه آشپزی و غذای متنوع، دغدغه بسباری از افراد می باشد و یکی از مواد غذایی که به کمک ما آماده است که با آن می شود غذاهای متنوعی درست کرد قارچ صدفی است که می توان از آن برای قارچ کبابی، شامی، سوپ ورمیشل، پیتزا و انواع فست فود و سس و حتی تهیه خورشتی مثل قیمه بهره برد و همه اینها به علت طعم فوق العاده این قارچ می باشد.
قارچ صدفی کبابی یک غذای عالی و راحت است و برای این غذا فقط کافی است که قارچها را به کره و یا روغن و نمک و فلفل آغشته کرد و به مدت ۲۰ دقیقه به آنها فرصت داد تا خوب مزه دار شوند سپس می توان برای کباب کردن قارچها آن را به سیخ کشید یا در توری قرار داد و یکی دیگر از غذاهای خوش طعم با این قارچ شنیسل می باشد باید زرده و سفیده تخم مرغ را با نمک و ادویه و فلفل سیاه با هم خوب مخلوط کرده و سپس کلاهک این قارچ را در این مخلوط فرو کرده و در مرحله بعد قارچ را در پودر سوخاری آغشته می کنیم و سپس ۱۰ دقیقه به قارچ در دمای محیط اجازه می دهیم تا آب اضافی خود را از دست بدهد و در مرحله آخر قارچها را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی شوند.
قارچ صدفی کبابی تهران
شهرهای بزرگی مثل تهران همیشه انواع مواد خوراکی به راحتی یافت می شود و یکی از این مواد که بسیار طرفدار دارد، قارچ صدفی کبابی می باشد و به این دلیل است که مردم آگاهانه تر غذا می خورند و سعی می کنند هنگام غذا خوردن علاوه بر مزه غذا به خواص غذایی که می خورند نیز اهمیت دهند و چه چیزی بهتر از قارچ صدفی با داشتن خواص بی شماری که دارد.
قارچ صدفی به جلوگیری از پوکی استخوان با کمک کلسیم زیادی که در خود جای داده است، کمک شایانی می کند و درد مفاصل را کاهش داده و از التهاب آنها نیز جلوگیری می کند و از دیگر خواص قارچ صدفی به سرشار از آنتی اکسیدان بودن، می توان اشاره کرد که سبب جلوگیری از سرطان به ویژه روده می گردد و این قارچ دارای مس است و مس بر روی عروق مغز، تثبیت خلق و خو، تمرکز و انرژی بسیار تاثیر گذار است و مس می تواند مانع از پیری مغز و بیماریهای عصبی گردد و نیاسین موجود در قارچ صدفی به درمان آکنه و التهابات پوستی و رفع قرمزی و خارش پوست کمک زیادی می کند و قارچ صدفی بسیار خواص دیگر را شامل می شود که در اینجا فقط تعداد معدودی از آنها بیان گردید.
قارچ صدفی کبابی سالم
با توجه به خواص زیادی که از قارچ صدفی کبابی بیان شد، بی شک این غذا را بیشتر تهیه خواهید کرد اما برای بهره مندی از خواص این قارچ مستلزم این است که قارچ سالم و با کیفیت باشد و با توجه به این که کلاهک این مدل قارچ دارای رنگ آبی، قهوه ای، کرم و غیره است، نمی توان گفت که کلاهک باید سالم و سفید یکدست باشد اما می توان گفت که قارچ سالم باید دارای وزن مشخصی باشد و اگر قارچ وزن کم و سبکی دارد یعنی بی کیفیت است.
قارچ سالم باید کلاهکی سالم و بدون لکه داشته باشد و قارچ به دلیل دارا بودن آب زیاد و پروتئین نباید بیش از ۴۸ ساعت در دمای ۲۰ درجه سانتی گراد باشد و گرنه فاسد می شود این قارچ را به مدت یک هفته می توان در دمای ۴ درجه سانتی گراد نگه داری نمود و اگر نمی خواهید قارچ را مصرف کنید داخل همان بسته بندی پلاستیکی خود نگه دارید زیرا این بسته بندی به خاطر داشتن سوراخهای ریز باعث می شود رطوبت اضافی خود را قارچ بدون خشک شدن از دست دهد و قارچ تازه تر می ماند.
قارچ صدفی کبابی جنگلی
شاید شما هم وقتی به جنگل رفته باشید هوس تهیه قارچ کبابی جنگلی کرده باشید که با پنیر پیتزا و غیره تهیه نمایید اما یک نکته را مد نظر دهید که هیچ وقت در صورت نداشتن تخصص کافی برای شناخت قارچ خود رو از این مدل قارچها استفاده نکنید زیرا ممکن است سمی باشد.
برای خرید قارچ صدفی با کیفیت و تازه و قیمت مناسب حتما ما را به یاد داشته باشید و با خرید از ما در ساختن یک خاطره خوش در کنار عزیزانتان شریک کنید این مجموعه مفتخر است که همیشه رضایت خریدار را هدف خود قرار داده است.