برای عملی شدن خمیر به مقدار کافی آرد نیاز دارید. اگر مقدار زیادی آرد اضافه کنید، می توانید با رول های کیک هویج و دارچین با پف زیاد غلیظ و جویدنی مواجه شوید که به سختی غلتانده می شوند.
به همین دلیل است که میخواهید مراقب میزان آرد باشید، مخصوصاً اگر تصمیم دارید مقداری آرد اضافه کنید تا خمیرتان یکدست شود.
ساخت این رول های دارچینی توسط میکسر دستی که با اموزش اسکاج جدید در مقابل پایه اولین دو دسته رول دارچین زمانی که من برای تعطیلات در خانه بودم درست شد و من یک همزن پایه نداشتم.
این دستور را می توان با دست یا با قلاب خمیر / همزن پایه دار درست کرد. مطمئناً درست کردن آن با استفاده از میکسر پایه آسان تر است، اما کمی چربی آرنج هرگز به کسی آسیب نمی رساند.
همچنین میدانم اگر با دست ورز دهید، بهدست آوردن قوام خمیر راحتتر است. من متوجه شده ام که شروع خمیر در میکسر پایه من و اتمام فرآیند ورز دادن با دست و لباس مجلسی بهترین نتیجه را به من می دهد.
خمیر باید چسبناک باشد اما پس از آماده شدن برای استراحت، چسبناک نباشد. من دوست دارم خمیر را با فشار دادن انگشتم روی آن تست کنم.
باید احساس چسبندگی داشته باشد، اما وقتی آن را کنار میکشید، اثری روی انگشتتان باقی نمیگذارد.
از هر روشی که برای درست کردن خمیر استفاده می کنید، فقط حتما خمیر را ورز دهید یا مخلوط کنید تا بافت کشسانی پیدا کند و تازه از کاسه یا پیشخوان جدا شود.
پس از رسیدن به این مرحله، خمیر را متوقف کنید و اجازه دهید خمیر حدود 10 دقیقه استراحت کند. این استراحت کوچک باعث می شود تا گلوتن کمی شل شود و خمیر راحت تر باز شود.
روی این رول های دارچینی نکته پایانی روی هر رول دارچینی باید رویه آن باشد! یک رول دارچینی بدون نوعی رویه ذوب شده کامل نمی شود.
کیک هویج، مانند رول دارچین، اغلب با مایه پنیر خامه ای پوشانده می شود! این باعث شد که فراست پنیر خامه ای ساده من تصمیمی آسان باشد گربه پرشین که درست به نظر می رسید!
اگر رول های دارچینی خود را به این ترتیب ترجیح می دهید، می توانید از فراستینگ سنتی تر استفاده کنید!
- منابع:
- تبلیغات: