خیارشور کیلویی سال 1401 چربی دور قلب را کم می کند

همانطور که مشخص است خیارشور کیلویی سال 1401 آسان و خوشمزه است که در سال 1401تقاضای زیادی داشت.

آنها پروژه کوچک تابستانی کاملی هستند، اگر حتی بخواهید آن را اینطور بنامید. این ترشی ها بعد از کمی خنک شدن در یخچال (حداکثر یک ساعت) آماده می شوند و تا چند هفته نگهداری می شوند.

این ترشی ها تند و با طراوت، خوب و ترد هستند و طعم تازه ای به باغ ارائه می دهند.

آنها من را به یاد ترشی های Claussen یا Grillo می اندازند  اما آنها حتی بهتر هستند. خلاصه، من عاشق این دستور ترشی یخچال هستم و فکر می کنم شما هم باشید.

این ترشی ها خیارشور کیلویی سال 1401 با مواد ساده درست می شوند. شما به سرکه من طعم ملایم سرکه برنج را ترجیح می دهم شوید تازه از نظر فنی اختیاری، اما خوشمزه، چند حبه سیر و چند چاشنی اصلی نیاز دارید.

خیارشور

مقداری شیرین کننده نیز به آن اضافه کردم  به اندازه ای که لقمه سرکه را قطع کنم. این ترشی‌ها به طور قطعی تند هستند و به منطقه «نان و کره» نزدیک نیستند. با این حال، سطح شیرینی کاملاً به شما بستگی دارد.

این ترشی ها هم خیلی شور نیستند، اما کاملاً چاشنی هستند.

آنها کاملاً مناسب هستند برای همبرگر، برای میان وعده و غیره عالی هستند.درست کردن این ترشی ها خیلی راحته!

دستور پخت کامل را در زیر خواهید یافت، اما در اینجا یک پیش نمایش وجود دارد:

خیارها را به دلخواه برش بزنید.یک آب نمک پایه ساخته شده از آب، سرکه و چاشنی ها را با هم مخلوط کنید.
خیارها را در یک شیشه بسته بندی کنید، کمی شوید و سیر به آن اضافه کنید و آب نمک را روی همه آن بریزید.
در یخچال بگذارید تا خیارشورها به اندازه کافی «ترشی» شوند!شاید نکته قابل توجه: بیشتر دستور العمل های دیگر ترشی من با آب نمک سرکه داغ شروع می شود.

که به آب نمک کمک می کند تا سبزیجات سفت نفوذ کند. این ترشی ها با آب نمک دمای اتاق درست می شوند.

به این معنی که می توانید از مرحله اجاق گاز و بوی شدید سرکه که همراه آن است صرف نظر کنید.

خیارشور کیلویی سال 1401 ظریف هستند و به راحتی طعم را جذب می کنند، بنابراین یک آب نمک خنک ترشی هایی با بهترین طعم، بافت و رنگ به دست می دهد.