فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آب گرم سیر تازه، قرمز و سیاه فرآوری شده در دماهای پایین مورد مقایسه قرار گرفت. ارزش رنگی سیر قهوه ای بین سیر تازه و سیاه بود. سیر قرمز از نظر شدت قهوه ای شدن مشابه سیر تازه بود. همچنین محتوای فنل کل، فلاونوئیدها، پیروات کل و تیوسولفات بین سیر تازه و سیاه مشابه بود.
DPPH، ABTs، فعالیت مهار رادیکال NO و قدرت کاهش سیر قرمز آذرشهر به طور قابل توجهی بالاتر از سیر تازه، اما کمتر از سیر سیاه بود. فعالیت مهاری آلفا گلوکوزیداز در سیر قرمز مشابه سیر سیاه بود فعالیت آنتی اکسیدانی سیر قرمز بیشتر از سیر تازه اما کمتر از سیر سیاه بود.
سیر قرمز سولمونا یک نوع ایتالیایی است که با یک تونیک قرمز رنگ که یک پیاز سفید را احاطه کرده است مشخص می شود تونیک قرمز و پیازهای کوچک غیرتجاری ضایعات غذایی هستند که ارزش افزوده آنها باید مورد مطالعه قرار گیرد.
عصاره های هیدروالکلی، به دست آمده توسط تونیکای داخلی و خارجی جدا شده و پیازهای پوست کنده پیازهای تجاری کوچک “Sulmona red garlic”، که در دو سال مختلف برداشت شده اند، برای اولین بار با توجه به رنگ، محتوای پلی فنلی و فعالیت ضد رادیکال آنها مشخص شد.
سپس، یک پروفایل متابولیک غیر هدفمند با استفاده از طیفسنجی جرمی رزونانس سیکلوترون یونی تبدیل فوریه (ESI FT-ICR) یونیزاسیون الکترواسپری منجر به ارزیابی مقایسهای تنوع شیمیایی شش نمونه مختلف شد.
این مطالعه با آزمایشهای بیولوژیکی با هدف ارزیابی پتانسیل سلامت مرتبط تکمیل شد دادههای مربوط به مونوسیتها ماکروفاژها زیست سازگاری خوب و یک اثر محافظت سلولی امیدوارکننده را تحت شرایط استرس اکسیداتیو همه عصارهها نشان داد.
در سطح مولکولی، تمام عصارههای سیر قادر به کاهش بیان سیکلواکسیژناز-2 ناشی از پراکسید هیدروژن و بیان سنتاز اکسید نیتریک القایی از طریق مدولاسیون فاکتور هستهای کاپا-زنجیره سبک-افزایشدهنده سلولهای B فعال (NF-ĸB) بودند و مقادیر درون سلولی پراکسی نیتریت، در مقادیر مختلف بسته به عصاره، نوع سلول و غلظت.
به طور کلی، دادهها پتانسیل سلامت مرتبط با عصارههای این مواد زائد گیاهی را هم از نظر محافظت سلولی و هم از نظر فعالیت ضد التهابی نشان میدهند.
تمام عصارههای سیر توانستند بیان سیکلواکسیژناز-2 و نیتریک اکسید سنتاز القایی ناشی از پراکسید هیدروژن را از طریق مدولاسیون فاکتور هستهای کاپا-زنجیره سبک-افزایشدهنده سلولهای B فعال شده (NF-ĸB) و مقادیر درون سلولی پراکسی نیتریت کاهش دهند. بسته به عصاره، نوع سلول و غلظت متفاوت است.
به طور کلی، دادهها پتانسیل سلامت مرتبط با عصارههای این مواد زائد گیاهی را هم از نظر محافظت سلولی و هم از نظر فعالیت ضد التهابی نشان میدهند.
تمام عصارههای سیر توانستند بیان سیکلواکسیژناز-2 و نیتریک اکسید سنتاز القایی ناشی از پراکسید هیدروژن را از طریق مدولاسیون فاکتور هستهای کاپا-زنجیره سبک-افزایشدهنده سلولهای B فعال شده (NF-ĸB) و مقادیر درون سلولی پراکسی نیتریت کاهش دهند.
بسته به عصاره، نوع سلول و غلظت متفاوت است به طور کلی، دادهها پتانسیل سلامت مرتبط با عصارههای این مواد زائد گیاهی را هم از نظر محافظت سلولی و هم از نظر فعالیت ضد التهابی نشان میدهند.
غلظت به طور کلی، دادهها پتانسیل سلامت مرتبط با عصارههای این مواد زائد گیاهی را هم از نظر محافظت سلولی و هم از نظر فعالیت ضد التهابی نشان میدهند.
غلظت به طور کلی، دادهها پتانسیل سلامت مرتبط با عصارههای این مواد زائد گیاهی را هم از نظر محافظت سلولی و هم از نظر فعالیت ضد التهابی نشان میدهند.