استفاده از چای کیسه ای محمود در دمنوش گیاهی

کیسه های چای
همانطور که می دانید، چای کیسه ای برای انجام فرآیند دم کردن در فنجان ساخته شده است چای یا یک گیاه خشک که در کیسه های کوچک متخلخل قرار می گیرد در یک فنجان پر از آب داغ غوطه ور می شود و 1 تا 3 دقیقه می گذارد و چای آماده نوشیدن می شود.

تصور می شود که اولین کیسه های چای در زمان سلسله تانگ استفاده شد تا طعم و عطر چای برای مدت طولانی مورد استفاده قرار گیرد اما ظهور چای کیسه ای مدرن داستان جالبی دارد.

امروزه بیشتر افراد از چای کیسه ای محمود برای استفاده از چایی روزانه استفاده می کند

چای کیسه ای به طور تصادفی در سال 1904 اختراع شد مخترع توماس سالیوان به این فکر می کند که به جای جعبه های مقوایی، نمونه های چای را در کیسه های ابریشمی برای مشتریانش بفرستد بسته بندی نمونه ها به این روش هزینه را کاهش می دهد.

چای

با این حال، مشتریان فکر می کنند که این نمونه به گونه ای طراحی شده است که در یک لیوان پر از آب گرم غوطه ور شود و دم بکشد، علاوه بر این، آنها طرح را دوست دارند و مقادیر زیادی سفارش می دهند این کیسه های چای قبل از استفاده باید پاره شوند.

با این حال، بعداً مشخص شد که قرار دادن آنها در کیسه های متخلخل برای دم کردن راحت تر است زمانی که مشخص شد غوطه ور کردن کیسه در آب داغ طعم چای را تغییر نمی دهد، تولید و استفاده از چای کیسه ای فراگیر شد.

چگونه چای کیسه ای را از آب داغ جدا کنیم؟
یک دلیل شیمیایی پشت این دیدگاه وجود دارد که چای کیسه ای را نباید فشار داد زیرا از فنجان خارج می شود چای حاوی تانن است تانن ترکیبی است که در بسیاری از گونه های گیاهی یافت می شود.

به طور دقیق تر، تانن ها متعلق به کلاس مولکول های پلی فنلی هستند که به پروتئین متصل می شوند تانن اغلب با اسید تانیک اشتباه گرفته می شود اما در واقع تانن یکی از انواع اسید تانیک است.

انار، توت فرنگی، فندق، حبوبات، میخک، وانیل و غیره بسیاری از میوه ها و سبزیجات حاوی تانن هستند، از جمله غلات فوایدی برای سلامتی دارند با این حال، این پیشنهاد که نباید کیسه چای را پس از خارج کردن آن از آب داغ فشرده کرد، از تانن آن نیز ناشی می شود.

هنگامی که چای کیسه ای در آب داغ خیسانده می شود، غلظت کمی از تانن در آب حل می شود با این حال، بیشتر آن در برگ های گیاه باقی می ماند فشار دادن کیسه باعث آزاد شدن تانن بیشتری در نوشیدنی می شود.

در نتیجه طعم نوشیدنی تلخ می شود برخی از افراد این طعم را بیش از حد قوی و تحریک‌کننده می‌دانند، اما برخی نیز این طعم تلخ را دوست دارند برای آنها لذت نوشیدن چای در این طعم تلخ نهفته است.

در نتیجه، تصمیم گیری در مورد فشار دادن کیسه چای از آب داغ کاملاً به ترجیح شخصی شما بستگی دارد اگر دوست دارید چای خود را با طعم تلخ بنوشید، می توانید چای کیسه ای را در حالی که آن را از آب داغ خارج کرده اید فشار دهید.