شوید گیاه جالبی است. در آشپزخانه، آشپزها انتخابی از علف هرز شوید تازه و خشک (برگ ها) یا دانه شوید را برای دستور پخت خود دارند. هر کدام طعم ها و کاربردهای ترجیحی خود را ارائه می دهند.
علف هرز شوید خشک در شیراز معمولاً ملایمتر از دانهها است، به غذاها رنگ میبخشد و وقتی در اواخر پخت به آن اضافه میشود، طعم بهتری به آن میدهد. دانه های شوید می توانند تا زمان پخت طولانی تاب بیاورند و طعم قوی تری داشته باشند.
شوید از ترشی گرفته تا سوپ و سالاد تا دیپ یکی از گیاهان همه کاره است.
تغذیه
مانند بسیاری از گیاهان و ادویه ها، آشپزها از مقدار کافی شوید برای افزودن بسیاری از مواد مغذی استفاده نمی کنند.
در حالی که ممکن است فقط مقادیر بسیار کمی از ویتامین ها و مواد معدنی به دستور العمل های شما اضافه شود، گیاهان و ادویه ها بدون افزودن سدیم طعم زیادی را به آن اضافه می کنند.
رشد: برای اطلاعات بیشتر در مورد پرورش شوید خود، منابع دفتر توسعه محلی خود را بخوانید.
خرید: فرم شوید توصیه شده در دستور غذا را انتخاب کنید. اگر تازه میخرید، به دنبال شویدی باشید که سبز روشن است و علائمی از کپک، برگهای پژمرده یا پوسیدگی دیگر در آن دیده نمیشود.
اگر خشک میخرید، تاریخ «استفاده تا» روی بستهبندی را بررسی کنید و تا حد امکان یکی را با تاریخ انتخاب کنید.
قیمت: قیمت بر اساس نوع شوید و برند متفاوت است.
آنچه را که در بودجه شما مناسب است انتخاب کنید. به عنوان یک توصیه کلی، یک سوم کمتر از یک گیاه خشک در مقایسه با تازه استفاده کنید، زیرا خشک شده قوی تر است.
نگهداری: از شستن شوید تازه قبل از نگهداری خودداری کنید. به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری شود و قرار گرفتن در معرض آب یا متراکم شدن را محدود کنید.
برای علف های هرز و بذر شوید خشک، در یک منطقه خنک و تاریک در دمای اتاق نگهداری کنید.