ظروف پلاستیکی که از باقی مانده غذای رستوران ها تهیه می شوند!

اگر تمام این نشانه‌ها را نادیده بگیرید و به استفاده از ظرف پلاستیکی ادامه دهید، خطر انباشته شدن بیشتر از این مواد شیمیایی را نسبت به آنچه که معمولاً در معرض آن قرار دارید، می‌پذیرید.

او افزود، در حالی که دوستدار محیط زیست مهم است، استفاده نامناسب از ظروف یکبار مصرف «فایده ای ندارد».

به جای خطر نفوذ مواد شیمیایی از این ظروف به غذا یا نوشیدنی، جدیدترین وسایل پلاستیکی اشپزخانه قابل استفاده مجدد را با حداقل کد شناسایی پلاستیکی و برچسب ایمنی مواد غذایی در نظر بگیرید.

توضیح: ظروف قابل استفاده مجدد همیشه نسبت به ظروف پلاستیکی یکبار مصرف برای محیط زیست بهتر نیستند

اگر ظروف قابل استفاده مجدد و یکبار مصرف هر دو پلی پروپیلن باشند چه؟
لئونگ گفت: اگرچه برچسب ها کد مشابهی را نشان می دهند، اما فرمولاسیون پلاستیکی می تواند بسیار متفاوت باشد، زیرا در تولیدی ظروف پلاستیکی قابل استفاده مجدد برای مقاومت در برابر تمیز کردن فیزیکی خاص طراحی شده اند.

او خاطرنشان کرد: «تولیدکننده می‌توانست مقداری مقاومت اسیدی و مقداری مقاومت در برابر روغن را نیز اضافه کند. “برای یک بار مصرف (ظروف)، سازنده … ممکن است بسیاری از این عملکردهای اضافی را اضافه نکند.”

مقررات مربوط به ظروف مواد غذایی چیست؟
همه اقلام تماس با غذا، از جمله بطری پلاستیکی آب و ظروف غذا، که در سنگاپور وارد، فروخته یا استفاده می شوند، باید با قانون فروش مواد غذایی مطابقت داشته باشند.

به عنوان مثال، ظروف غذا “قابلیت انتقال سرب، آنتیموان، آرسنیک، کادمیوم یا هر ماده سمی دیگر به مواد غذایی ذخیره شده، آماده یا پخته شده در آن” مجاز نیستند.

SFA برای ظروف غذا تائیدیه قبل از عرضه به بازار نمی دهد. همچنین مسئولیت تولیدکننده و تاجر مواد غذایی است که اطمینان حاصل کند که اقلام تماس با مواد غذایی که برای نگهداری با ظرف یکبار مصرف میوه تجاری مواد غذایی آنها استفاده می‌شود، هیچ گونه مواد مضر را به غذا منتقل نمی‌کند.»

 

  • منابع:
  1. 7 things to know about using disposable plastic containers, for piping hot food or otherwise
  • تبلیغات:
  1. تغییرات اساسی در دکور منزل با کاغذ دیواری
  2. دستاورد های مهم بشری با جیوه
  3. سنجدی که در گرم ترین نقاط دنیا خشک نمی شود
  4. روش اصلی اضافه کردن ضد یخ به موتور خودرو